Дослідження кращої практики деяких високорозвинених країн в управлінні програмами на основі програмно-цільового методу - Цюцюра, С. В.; Цюцюра, М. І.; Харитонов, Д. А. (КНУБА, 2010)
Статтю присвячено дослідженню кращої світової практики деяких високорозвинених країн, класифікації основних ознак проектів і програм із застосуванням програмно-цільового методу в управлінні проектами.
Keywords: програмно-цільовий метод; метод аналізу витрат і вигод (CBA); метод аналізу витрат і корисності (CUA); метод аналізу витрат і результативності (CEA); ключові індикатори успіху