Математична модель зчеплення арматури з високоміцним бетоном - Бабич, Є. М.; Кочкарьов, Д. В.; Філіпчук, С. В. (КНУБА, 2018)
Наведені результати експериментальних досліджень зчеплення арматури з високоміцним бетоном. Порахована математична модель для визначення граничних напружень зчеплення на поверхні контакту бетону і арматури, за результатами досліджень.
Математическая модель сцепления арматуры с высокопрочным бетоном
Mathematical model of armature adhesion with high-strength concrete
Keywords: міцність; арматура; бетон; зчеплення; 624.012.35