Інвестиційний маркетинг : методичні вказівки до виконання практичних занять - Дименко, Руслан Анатолійович; Марченко, Світлана Миколаївна; Романенко, Олеся Валеріївна; Лазаренко, Владислав Ігорович (КНУБА, 2024)
Містять короткий зміст дисципліни «Інвестиційний маркетинг» для практичного вивчення курсу. Наведено методичні рекомендації для виконання бізнес-кейсів, завдання для індивідуальної роботи та методичні матеріали до її виконання з навчальної дисципліни «Інвестиційний маркетинг». Призначено для здобувачів спеціальності 075 «Маркетинг» денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр».
Keywords: маркетинг