Удосконалення взаємозв’язків між містом і аеропортом - Рейцен, Є. О.; Чуйко, Я. О. (КНУБА, 2018)
Присвячено методам, удосконалення транспортних зв ’язків між містами і їх аеропортами.
Тhe improvement a transport connection of airport with a city
Keywords: аеропорт; аеровокзал; автомобільна дорога; транспортний зв’язок.; airport; airstation; road; transport connection; 625.712.65.001.2