Системи формування мікроклімату споруди різного призначення: методичні вказівки - Корбут, Вадим Павлович; Мілейковський, Віктор Олександрович; Рибачов, Сергій Григорович (КНУБА, 2023)
Розглянуто зміст і завдання розрахунково-графічної роботи «Розрахунок СКП дата-центрів та інших приміщень з електротехнічним обладнанням» і приклад її виконання. Призначено для студентів спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» освітньої програми «Теплогазопостачання і вентиляція»
В авторській редакції.
Keywords: мікроклімат; кондиціонування повітря