Інтелектуальна власність та методологія наукових досліджень - Ковальова, Анастасія Володимирівна (КНУБА, 2025)
Містить основні положення та принципи, що відповідають змісту навчальної дисципліни «Інтелектуальна власність та методологія наукових досліджень».Розглянуто ключові поняття, принципи та підходи до організації й проведення наукових досліджень, а також основи правової охорони результатів інтелектуальної діяльності. Наведено приклади практичних завдань і запитання для самоконтролю.Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх спеціальностей.
Keywords: методологія наукових досліджень; Академічна доброчесність