Застосування лазерного трекера для вирішення інженерно-геодезичних задач - Монюк, Б. Є. (КНУБА, 2012)
Визначено в першому наближенні сферу застосування лазерних трекерів для вирішення інженерно-геодезичних задач та сформульовані основні напрямки досліджень для створення методик їх вирішення.
Keywords: лазерний трекер; інженерно-геодезичні задачі; 528.48