Хепенінг в художньому проектуванні міського середовища - Праслова, Валентина Олександрівна (Diamond trading tour (Zbiór artykułów naukowych), 2017)
В художньому проектуванні поширюється процес залучення глядачів та мешканців в певні ситуації, що безперечно змінює міське середовище. Мова йде про хепінінг від англійського дієслова to happen – відбуватися. Хепенінг – театралізована імпровізація із різним ступенем занурення глядачів в процес та створенням несподіваних ситуацій
Khepeninh v khudozhnomu proektuvanni miskoho seredovyshcha
Keywords: перфоманс; ампакетаж; хепенінг; мiське середовище; художнє проектування