Принципи та прийоми застосування архітектурного декору на будівлях Львова 1890-х рр. (періоду історизму) - Понкало, С. І.; Казанцева, Т. Є. (КНУБА, 2017)
На основі натурних обстежень, бібліографічного аналізу було визначено основні принципи та прийоми застосування архітектурного декору на будівлях Львова 1890-х рр. Розглянуто на прикладі віллових, прибуткових та громадських будівель Львова періоду пізнього історизму.
Keywords: львівські будівлі 1890-х рр.; історизм; принципи та прийоми застосування архітектурного декору; 721/728:7.03:7.04