Регіональні вибори у Франції: владно-опозиційне протистояння напередодні президентських виборів 2017 р. - Кочубей, Лариса Олександрівна (Економічна думка, 2016)
Метою статті є охарактеризувати актуальні події, які на сьогодні відбуваються у політичному житті однієї з провідних країн Європи, яка наразі робить своєрідне «політичне селфі» та здійснює вплив на ті важливі політичні процеси, які відбуваються в світі. З’ясування особливостей регіональних виборів як певної передумови сьогоднішньої ситуації у виборчому процесі президентської кампанії, яка вже розпочалася, хоча офіційно вибори Президента Франції відбудуться навесні 2017 р. Це дозволить певним чином екстраполювати результати підсумків виборів у Франції на політичну ситуації, зокрема в Україні та у світі в цілому.
Keywords: регіональні вибори у Франції; владно-опозиційне протистояння; 324(44)