Лакофарбові матеріали - Ластівка, Олесь Васильович (КНУБА, 2025)
Розглянуто вказівки до ходу виконання контрольної роботи. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності G1 «Хімічні технології та інженерія» за ОПП «Новітні технології сучасних стінових та оздоблювальних матеріалів».
Keywords: матеріали лакофарбові