Принципи побудови програм розвиткуфінансових установ в умовах турбулентного оточення - Ярошенко, Т. О. (КНУБА, 2013)
Розглянуто принципи антикризового моделювання турбулентного оточення в управлінні програмами розвитку фінансових установ. Визначені системи ключових індикаторів управління програмами розвитку в умовах турбулентного оточення.
Keywords: оточення; управління розвитком фінансових установ; принципи антикризового управління; турбулентність; 005.8:316.422