Проблеми забезпечення енергозбереження в міському господарстві - Денисенко, Н. О. (КНУБА, 2015)
Розглянуто актуальні питання пошуку ефективних механізмів енергозбереження в міському господарстві. На основі узагальнення зарубіжного досвіду обґрунтовано проблеми та перспективи впровадження програм енергозбереження в міському господарстві.
Keywords: господарство міське; енергозбереження; досвід зарубіжний