Громадська роль і професійна відповідальність містобудівної діяльності в умовах трансформації соціально-демографічних структур і суспільної свідомості населення міст України на початку XXI століття - Дьомін, М. М. (КНУБА, 2013)
Розглянуті кількісні і якісні показники процесів урбанізації на зламі ХХ-ХХІ століть та їх вплив на трансформацію соціально-демографічних структур, на проблеми і перспективи містобудівної діяльності в Україні.
Keywords: містобудівна діяльність; трансформація; соціально-демографічні структури; свідомість населення; міста України; початок XXI століття