Науково-технічна діяльність «Українського товариства механіки ґрунтів, геотехніки і фундаментобудування» у взаємодії з діяльністю міжнародних науково-технічних об’єднань - Кривошеєв, П. І.; Корнієнко, М. В.; Козелецький, П. М.; Сенаторов, В. М. (ДНДІБК, 2016)
В статті наведено інформацію про діяльність Всеукраїнської громадської організації «Українське товариство механіки ґрунтів, геотехніки та фундаментобудування» за період 2012-2016 рр.
Keywords: УТМГГФ; ISSMGE