Символіка та побудова композиції інтер’єрних розписів православних сакральних споруд - Жовква, О. І. (КНУБА, 2011)
У статті розглянуто питання символічного значення окремих структурних елементів православних сакральних споруд, досліджено закономірності побудови композиції інтер’єрних розписів, які щільно пов’язані із символічним значенням окремих частин даних споруд. Також висвітлено питання методики виконання настінних розписів.
Keywords: композиція; монументальний живопис; храмові розписи