Експлуатаційні показники абразивних армованих кругів - Абрашкевич, Ю. Д.; Пелевін, Л. Є.; Човнюк, О. В. (КНУБА, 2010)
Розглядаються питання, пов'язані з продуктивністю ручних і переносних машин з абразивним робочим органом. Приведено залежності продуктивності виконання відрізних і зачисних операцій та зносостійкості абразивного армованого круга від режимів роботи.
Keywords: абразивний армований круг; робоча швидкість; режим роботи; абразивный армирован круг; рабочая скорость; режим работы; abrasive reinforced circles; working speed; mode of operations