Проєкт будівництва 24-х поверхового каркасного житлового будинку у Солом’янському районі м. Києва - Щербина, Олександр (КНУБА, 2023)
Зменшення трудомісткості. Скорочення термінів влаштування котловану та застосування більш раціональних конструктивних рішень виходячи із сучасної бази матеріальних ресурсів та методів влаштування котловану.
Keywords: проект; будівництво; житловий будинок; 728.22