Еволюція сучасного будинку суду - Гейко, І. П. (КНУБА, 2013)
Розглянуті основні етапи історичного розвитку архітектурно-планувальної організації будинків суду, подані ілюстрації будинків суду періоду 15-19ст., періоду 20 ст. та періоду сьогодення.
Keywords: будинок суду; історичні етапи; учасники судового процесу; приміщення міських служб; образ будинку суду; історичне середовище; реконструкція