Будівлі сільських опорних шкіл - Тишкевич, О. П. (КНУБА, 2012)
у статті розглянуто сучасні тенденції у формуванні сільських загальноосвітніх навчальних закладів в умовах функціонування освітніх округів. Виявлено особливості функціонально-планувальної організації будівель сільських опорних шкіл
Keywords: сільська опорна школа; освітній округ; функціональнопланувальна організація.; 727.113