Спортивні споруди та тренажерне обладнання : методичні вказівки - Киселевська, Світлана Михайлівна; Головко, Анатолій Михайлович; Баканичев, Олександр Вікторович (КНУБА : Талком, 2024)
Містять загальні відомості, мету, завдання, програму та структуру навчальної дисципліни «Спортивні споруди та тренажерне обладнання». Надані теми лекційних і практичних занять, теми для самостійної роботи, питання модульного та підсумкового контролю, література, інші інформаційні ресурси щодо вивчення дисципліни. Призначені для студентів денної і заочної форми навчання спеціадьності 017 «Фізична культура і спорт» освітнього рівня бакалавр.
В авторській редакції.
Keywords: споруди спортивні; обладнання тренажерне