Експериментальне дослідження зміни швидкості фільтрування під час роботи швидкого фільтра - Кравчук, О. А. (КНУБА, 2017)
Представлено результати експериментальних досліджень роботи швидких фільтрів. Приведено графічні залежності, які відображають зменшення відносної швидкості фільтрування з часом при різних значеннях початкової швидкості фільтрування. Показано зміну про цьому коефіцієнта фільтрації з часом.
Keywords: фільтрування; суспензія; коефіцієнт фільтрації; фільтруючий матеріал