Принципи та прийоми функціонально-планувальної організації приміських сільських поселень - Кузьменко, Т. Ю. (КНУБА, 2015)
Запропоновано основні принципи функціонально-планувальної організації приміських сільських поселень, наведено прийоми їх реалізації.
Keywords: приміська зона; приміські сільські поселення; пригородная зона; пригородные сельские поселения; rural towns of suburb; suburban zone; 711.437/.438