Удосконалення обліку природного газу абонентами житлових будинків - Предун, К. М.; Шевчук, О. М. (КНУБА, 2015)
Проаналізовано існуючий стан з обліку природного газу мешканцямижитлових будинків. Дано оцінку факторам, які впливають на достовірність показів побутових лічильників газу.
Keywords: природний газ; абонент житлового будинку; облік; побутовий лічильник газу; похибка вимірювань