Науково-практичні розробки кафедри - Смірнов, В. М. (КНУБА, 2005)
Напрям наукової діяльності – теорія робочих процесів землерийних машин та основи формування високоефективних робочих органів будівельних машин.
Keywords: науково-технічні розробки; теорія робочих процесів