Передумови виникнення та формування виставково-музейних авіаційних комплексів - Горова, Ю. О. (КНУБА, 2012)
В статті визначені та описані передумови виникнення та формування виставково-музейних авіаційних комплексів. Проаналізована актуальність їх будівництва на теритоіії Україні на основі розглянутого зарубіжного досвіду будівництва та експлуатації .
Keywords: авіапарк; авіа-музей; виставково-музейний комплекс технологій; типологія виставково-музейних авіаційних комплексів; авиапарк; авиа-музей; выставочно-музейный комплекс технологий; типология выставочно-музейных авиационных комплексов; aircraft fleet; aviation museum; exhibition and museum complex technology; typology of museum-exhibition complexes of aviation