Дослідження процесу руйнування матеріалу в камері подрібнення вібраційної щокової дробарки - Назаренко, І.; Міщук, Є. О. (КНУБА, 2014)
Розроблена модель руйнування матеріалу в камері дроблення вібраційної щокової дробарки. Приведені залежності для розрахунку двох напружено-деформованих станів матеріалу при його руйнуванні: до утворення тріщини і після утворення тріщини. Дана оцінка процесу руйнування після утворення тріщини в матеріалі.
Research process of destruction of the material in the grinding chamber of the vibrating jaw crusher
Keywords: напружено-деформований стан; еліптичний інтеграл; руйнування; напряженно-деформированное состояние; эллиптический интеграл; разрушение; stress-strain state; elliptic integral; destruction