Тривимірне моделювання просторових розподілів концентрацій аероіонів у повітрі приміщень - Левченко, Л. О.; Глива, В. А.; Сидоров, О. В. (КНУБА, 2012)
Визначено математичні функції, розроблено прикладне програмне забезпечення та реалізовано моделювання просторового розподілу і динаміки концентрацій аероіонів у повітрі приміщень.
Keywords: аероіони; моделювання; просторовий розподіл; дифузія; рекомбінація; 613.155:537.568.001.57