Механізми реалізації та експериментальне впровадження каліграфічного тренажера для дистанційного та самостійного навчання іноземців - Палій, С. В.; Цюцюра, М. І. (КНУБА, 2012)
Проведено аналіз існуючих платформ мобільних пристроїв із сенсорними екранами, здійснено реалізацію, експериментальне впровадження та аналіз ефективності використання тренажера для дистанційного та самостійного оволодіння іноземцями технікою письма.
Keywords: дистанційне навчання; довузівська підготовка; інформаційно-організаційне середовище; каліграфічний тренажер; письмо; техніка письма