Спортивні єдиноборства (боротьба) з методикою викладання: методичні вказівки - Гребенніков, Сергій Володимирович (КНУБА : Талком, 2023)
Містять загальні відомості, мету, завдання, програму та структуру навчальної дисципліни «Спортивні єдиноборства (боротьба) з методикою викладання». Надані теми та короткий зміст лекційних та практичних занять, теми для самостійної роботи, вимоги до поточного, модульного і підсумкового контролю, спеціальну літературу, інші інформаційні ресурси щодо вивчення дисципліни. Призначено для студентів спеціальності 017 “Фізична культура і спорт" освітнього рівня бакалавр денної та заочної форм навчання.
В авторській редакції
Keywords: єдиноборства спортивні; боротьба спортивна; методика викладання