В’їзні комплекси крупних та крупніших міст - Кельба, С. С. (КНУБА, 2014)
У роботі зібрано висновки дослідження зі створення наукової бази для проектування в’їзних комплексів.
Keywords: в’їзні комплекси; транспортне сполучення; типологія в’їзних комплексів; принципи формування; въездные комплексы; типология въездных комплексов; принципы формирование; entry complexes; design; principles of construction; types of entry complexes