Дослідження та принципи розрахунку тримасних віброударних гідравлічних трамбівок - Свідерський, А. Т. (КНУБА, 2004)
В будівництві для ущільнення ґрунтів та будівельних сумішей все ширше використовуються віброплити та вібротрамбівки, особливо в стислих умовах та при невеликих об’ємах виконуваних робіт. Розвиток науки та промислове використання революційних технологій в області створення нових матеріалів, застосування сучасних технологічних процесів, комп'ютерної техніки зробив економічно вигідним використання цих машин та їх подальше вдосконалення.
Keywords: дослідження; принципи розрахунку віброударних трамбівок; 69.002.5