Сталеві конструкції. Пояснювальні записки проєктної та робочої документації - Білик, С. І.; Білик, Артем Сергійович; Адаменко, В. М.; Тонкачеєв, Віталій Геннадійович; Глітін, Олександр; Нужний, В. В.; Дауров, М. К.; Цюпін, Є. І. (КНУБА, 2024)
Розглянуто загальні положення щодо змісту та порядку виконання пояснювальних записок при виконанні розділу «Сталеві конструкції" атестаційних робіт на здобуття ступенів бакалавра та магістра, а також пояснювальних записок при виконанні курсових проєктів з дисципліни “Сталеві конструкції”. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» всіх спеціалізацій.
Keywords: конструкції сталеві