Показники надійності водопровідних металевих труб за даними експлуатації - Матяш, О. В.; Новохатній, В. Г.; Усенко, І. С. (КНУБА, 2017)
Зібрано та опрацьовано статистичні дані щодо відмов водопровідних металевих труб м. Кременчук Полтавської області. У результаті математичного оброблення узагальнених статистичних даних розраховано кількісні показники безвідмовності та ремонтопридатності металевих водопровідних труб. Виконано порівняння отриманих результатів з нормативними документами та зроблено відповідні висновки та пропозиції.
Keywords: водопровідні металеві труби; показники надійності; безвідмовність; ремонтопридатність; металлические водопроводные трубы; показатели надежности; безотказность; ремонтопригодность; metal water pipes; indicators reliability; reliability; maintainability; УДК 628.14