Можливості самостійного вивчення графічних програм при використанні засобів ШІ - Приходько О. В.; Паламарчук Д.А. (Ліра-К, 2026)
Майбутнє використання штучного інтелекту в сфері освіти вражає своїми широкими можливостями та перспективами. В сучасному світі мільйони здобувачів освіти різного рівня і фахівців різних галузей широко використовують штучний інтелект в якості допоміжного інструменту для навчання та самовдосконалення.
Keywords: штучний інтелект; програми графічні