Творчість Антона Попеля у контексті репрезентації ідеї "архітектури, що говорить" - Лінда, С. М. (КНУБА, 2015)
Розглянуто творчість А. Попеля у контексті однієї із найважливіших архітектурних парадигм другої половини ХІХ ст. – «архітектури, що говорить».
Keywords: Антон Попель; архітектура історизму; семантика; скульптура; 7.032:72.01