Зміст та природа міст виду "Homo sapiens" - Устінова, І. І. (КНУБА, 2010)
Викладено результати семантичного аналізу слова «місто» та групи слів, що походять від нього. Місто розглянуто в аспекті екосистеми
Keywords: каф. містобудування; місто; розвиток; системи екологічні; 711.122:504