Термодинамічний аналіз циклів каскадної теплонасосної установки - Редько, А. О. (КНУБА, 2009)
Наведені результати розрахунку та порівняльного аналізу термодинамічної ефективності двоступінчатої та каскадної теплової схеми теплонасосної установки. Визначені оптимальні робочі речовини – хладони R407c та R134a.
Термодинамический анализ цыклов касадной теплонасосной установки
Thermodynamics analysis of cycles of the cascade teplonasosnoy setting
Keywords: тепловий насос; 621.577