Поняття елементарної цілісної одиниці житлового середовища в теорії містобудування - Поперечна, О. О. (КНУБА, 2011)
Стаття присвячена розвитку уявлень про елементарні цілісні одиниці житлового середовища. Пропонуються нові підходи до проектування елементарних одиниць житлового середовища.
Keywords: поняття; квартал; мікрорайон; житлове утворення; житлова забудова; житлове середовище; термин; микрорайон; жилое образование; жилая застройка; жилая среда; concept; quarter; community; housing formation; dwelling buildings; living environment