Об'ємно-просторова інтеграція багатоквартирного житла в динаміці формування багатофункціональних об'єктів нерухомості та штучно-розвинутого довкілля - Книш, В. І.; Онищенко, О. І. (КНУБА, 2016)
У даній статті досліджені деякі тенденції інтегрованого формування об’єктів сучасного багатоквартирного житла та створення на їх основі багатофункціональних об’єктів громадсько-житлового призначення. Запропоновані ідеї по інтеграції багатофункціональних об’єктів в структуру житлового будівництва в умовах сучасної динаміки містобудування.
Keywords: багатофункціональне житло; об’єкти нежитлового призначення; вбудовано-прибудовані паркінги; прибудинкова територія; штучно створене подвір’я; просторова організація довкілля; інтеграція