Нормативно-методичне забезпечення підготовки та укладання договорів підряду в будівництві - Вахович, І.В.; Молодід, О.О.; Цифра, Т.Ю.; Лилов, О.В. (КНУБА, 2015)
Охарактеризовані особливості підготовки та укладання договорів підряду, що відображені в остаточній редакції ДСТУ А.3.1 «Настанова щодо складання (підготовки) договорів підряду на виконання проектно-вишукувальних та будівельних робіт». Наведено склад і зміст договорів підряду на виконання проектно-вишукувальних та будівельних робіт. Визначені напрямки розвитку нормативної бази з даного питання.
Keywords: оформлення; документація; підготовка