Трансформації приміщень у багатофункціональному спорткомплексі - Плоский, В. О.; Філатова, Т. О. (КНУБА, 2012)
у статті розглядаються проблеми внутрішньої організації спорткомплексу. Зміни та заповнення великого простору спортивних залів різними видами спорту за допомогою зміни вигляду приміщення, освітлення, трансформації. Розглядаються приклади можливих трансформацій, а також фактори, що формують функціонально-планувальну організацію спорткомплексу
Keywords: спорткомплекс; трансформація; багатофункціональний; організація; види спорту