Основи академічного письма: фаховий лексичний мінімум для студентів усіх спеціальностей. Частина І. - Рєпіна, Ірина Юріївна; Сметанська, Марія Іванівна; Плотникова, Людмила Федорівна; Маковій, Марія Григорівна; Жовнір, Ольга Миколаївна (КНУБА, 2024)
Містить фаховий лексичний мінімум з метою підготовки до модульного контролю з курсу «Основи академічного письма». Призначено для студентів усіх спеціальностей денної та заочної форм навчання
Keywords: письмо академічне