Архітектурно-містобудівні засоби вирішення деяких задач сталого розвитку Гощанської селищної територіальної громади Рівненської області - Коробчук, Віталій; Шебек, Надія (КНУБА, 2024)
Досліджено особливості сталого розвитку територіальних громад. Відзначено, що сталий розвиток територіальних громад включає в себе економічну, соціальну та екологічну складові. Ці компоненти взаємопов’язані, тому запропоновані засоби їх покращення будуть комплексно впливати на кожну з них.
Keywords: сталий розвиток; територіальні громади; економічний розвиток; соціальний розвиток; екологічний розвиток; 711.437:332.14(477.81)