Сегментація цільової аудиторії можливих покупців малоповерхових будинків - Гондурак, В. І.; Макатьора, Д. А.; Кубанов, Р. А. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2024)
В умовах сучасного ринку нерухомості малоповерхове будівництво набирає популярності завдяки своїм перевагам: комфорту приватного простору, екологічності, індивідуалізації та можливості бути ближчим до природи. Сегментація цільової аудиторії можливих покупців малоповерхових будинків важлива для розвитку будівельної індустрії. Дослідження такої аудиторії дозволить зрозуміти їх потреби, вподобання та фінансові можливості. Це допоможе підприємствам забудовників максимізувати вигоду від продажу малоповерхових будинків, а також запропонувати інноваційні рішення, відповідні потребам майбутніх власників. Отже, дослідження за визначеним напрямом є актуальним і цінним для ринку нерухомості, оскільки сприятиме розвитку житлового будівництва та створенню інноваційних продуктів.
Keywords: ВСП «Інститут інноваційної освіти КНУБА»; цільова аудиторія; малоповерхові будинки; покупці; 658.89:728.1.011.26