Памяти доктора архитектуры, профессора Ивана Дмитриевича Родичкина - Родичкина, О. И. (КНУБА, 2012)
В статті, присвяченій 85-річчю І.Д. Родічкіна він характеризується з точки зору особистісних якостей та зацікавлень, відносин зі студентами.
Keywords: видатний архітектор; професор; Родічкин Іван Дмитрович