Формування архітектурнро-планувальних рішень сучасних енергоефективних сміттєпереробних комплексів - Леньов, А. А.; Король, В. П.; Кащенко, Т. О.; Селіванов, О. І. (КНУБА, 2015)
В статті розглянута проблема проектування сучасних сміттєпереробних заводів, особливості їх функціональної організації, пов’язаної з технологічними процесами.
Формирование архитектурно-планировочных решений современных энергоэффективных мусороперерабатывающих комплексов
Foration ofarchitectural solutions of mden eneryeffiient aste recyling plants
Keywords: проектування сучасних сміттєпереробних заводів; сміттєпереробні заводи