Електроніка та мікросхемотехніка - Луценко, В. Ю.; Волчков, М. В. (КНУБА, 2024)
Містять зміст, теоретичні відомості про будову, принцип дії, параметри та основні характеристики діодів, біполярних транзисторів та напівпровідникових підсилювачів, а також порядок оформлення і вказівки до виконання лабораторних робіт в середовищі Electronics Workbench з використанням віртуальних вимірювальних засобів. Призначено для студентів спеціальностей 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка» та 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка».
Keywords: мікросхемотехніка; електроніка