Практика організації СТО за кордоном та в Україні - Петруня, О. М. (КНУБА, 2010)
Проведений аналіз змін на ринку легкових автомобілів та їх технічного обслуговування за останні десятиріччя в Україні. Представлені нововведення в системі технічного обслуговування деяких європейських країн. Встановлені принципи вирішення цієї проблеми у містах.
Keywords: СТО в Україні; закордонний досвід; нормативні документи по розміщенню СТО