Психологія здорового способу життя : методичні вказівки до вивчення курсу - Мороз Ірина Михайлівна (КНУБА, 2023)
Розглянуто вимоги підготовки до практичних занять та самостійної роботи студентів, змістовні модулі, ключові слова тем, література для самостійної підготовки, а також вимоги до написання і оформлення індивідуальних робіт. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 017 «Фізична культура і спорт».
Keywords: кафедри професійної освіти; психологія; психологічне здоров'я